Wil jij je aanmelden bij het CLD?

Wat leuk! Om je aan te melden, hebben wij een ingevuld en ondertekend aanmeldformulier nodig mét het schooladviesformulier dat je van de basisschool hebt gekregen. Als we alle benodigde documenten op de uiterste aanmelddatum* in ons bezit hebben, kunnen we je aanmelding verwerken. Als je je tijdig en overeenkomstig het advies van de basisschool aanmeldt en indien het CLD de school van je eerste keuze is, heb je zeker een plaats op het CLD.

We hanteren een aanmeldingsprocedure* en een toelatingsreglement. Voor leerlingen die inschrijven voor het technasium (vwo én havo) is de 'regeling voor plaatsing in technasium' van belang. Al deze informatie wordt opgenomen in de voorlichtingspakketten voor leerlingen van groep 8 die we in november/december bij de basisscholen bezorgen. Je kunt ze natuurlijk ook downloaden:

Heb je interesse in het gymnasium? Je kunt voor gymnasium inschrijven vanaf klas 1! Heb jij een vwo-advies en interesse in deze opleiding? De combinatie technasium en gymnasium is in bepaalde gevallen mogelijk vanaf klas 2.

* Is er in het kader van de wet Passend Onderwijs extra zorg/begeleiding nodig? Dan ontvangen wij de aanmelding graag uiterlijk op 19 februari 2018. Lees hier onze procedure bij zorgplicht.

Aanmelden op het CLD voor leerlingen die onder de regeling BOVO Haaglanden vallen

In Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam melden ouders hun kind op vijf scholen aan. Zij geven een voorkeur aan. In de keuzelijst zijn geen scholen uit Delft en Pijnacker opgenomen. Ouders uit de regio Haaglanden die hun kind willen aanmelden bij het CLD kunnen dit als volgt doen:

1. Print het aanmeldingsformulier van het CLD uit en lever dit uiterlijk 23 maart 2018 in.
  2. De leerling wordt gegarandeerd geplaatst, mits het advies passend is en het CLD de school van eerste keuze is. Tussen 3 en 6 april krijgt u een brief hierover.

Verdere actie:

1. U geeft uiterlijk 13 april een eventuele wijziging van de aanmelding aan ons door.

Het adres voor alle aanmeldingen is:

Christelijk Lyceum Delft
Centrale Onderwijsadministratie
t.a.v. mevrouw I. Madari
p/a Molenhuispad 1
2614 GE  Delft

Instroom havo 4

Voorlichting over instroom in havo 4, deadline en manier van aanmelden...