Logo

Goede Doelen Dag KiKa

Update 7 februari 2017:

Dankzij de leerlingen en hun sponsoren kunnen wij een mooi bedrag overmaken naar Kika: onze goede doelendag heeft €20300,00 opgeleverd, een geweldig bedrag!

Kijk voor een foto-impressie van deze dag op de pagina met fotoalbums


Op donderdag 22 december organiseren we de Goede Doelen Dag. Dit jaar is de opbrengst voor het Kinderkankerfonds (KiKa). Met zijn allen (leerlingen en personeelsleden) van de locatie Molenhuispad zetten we ons maximaal in om een zo’n hoog mogelijk bedrag te verdienen voor KiKa. We zijn benieuwd, onze vorige Goede Doelen Dag leverde maar liefst € 35.000 op!

De leerlingen van klas 1 en 2 organiseren de KiKa ‘Market’, waarbij ze zoveel mogelijk eten, drinken, versnaperingen en oude spullen proberen te verkopen aan leerlingen, ouders, familie, vrienden en overige bezoekers. De derdeklassers gaan gesponsord sporten voor KiKa. Het levert het Kinderkankerfonds veel geld op en de leerlingen een fijne filmmarathon. Ook de bovenbouwleerlingen nemen deel aan allerlei KiKa challenges, waarvoor de vele sponsors in de rij staan. Als beloning mogen de “bovenbouwers” ’s avonds naar het grote KiKa Feest.

Het personeelsvoetbalteam en de winnaars van het onderbouw pauzetoernooi hebben met het spelen van een voetbalwedstrijd gezorgd voor een mooi begin. Hoe dat afgelopen is? Lees meer...

Om een zo hoge mogelijke opbrengst voor KiKa te verdienen, is iedereen op 22 december van harte welkom op het CLD, locatie Molenhuispad. De Kika ‘market’ begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U/jij komt toch ook?

 

Terug naar nieuwsoverzicht