Logo

Tienertips: deel je ervaringen!

De tienertijd is een bijzondere periode vol met veranderingen en uitdagingen. Dat is mooi, maar soms misschien ook lastig, voor jou als jongere of voor u als ouder(s). Wat gaat bij u als ouder al heel goed, en waar zou u nog wel wat hulp bij willen? En hoe vind je als jongere dat je ouders het doen? Rick van Logchem, oud leerling van het CLD en onderzoeker aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, onderzoekt hoe jongeren en ouders met elkaar omgaan en hoe wij ouders beter kunnen ondersteunen. Ben jij tussen de 12 en 17 jaar, of bent u een ouder van een kind in deze leeftijdsgroep? Deel dan jullie ervaringen en draag bij aan wetenschappelijk onderzoek! Jongeren kunnen ruim €200 verdienen door mee te doen, ouders ruim €100. 

Doen jullie mee? Dan vullen jullie korte vragenlijsten in via een app op je telefoon. Ouders ontvangen na 50 dagen een rapport met informatie over de opvoeding, en krijgen toegang tot korte, praktische opvoedtips. 

Meer informatie over het onderzoek, en inschrijven, kan via de website: https://www.paradoxscience.nl/meedoen/tienertips/. Inschrijven kan tot uiterlijk oktober, of tot het onderzoek vol is.

Terug naar nieuwsoverzicht