Frank van den Nieuwenhuijzen

Intro:

Leerlingen van groep 8 en hun ouders zijn van harte welkom tijdens de inloopmiddagen op 16 en 30 januari en 6 februari. Aanmelden is niet nodig. Op 13 en 14 februari worden de Techhasiumbijeenkomsten gehouden.

Wil je tijdens een gewone schooldag rondkijken in het gebouw en even sfeer proeven? Kom dan op woensdag 16 of 30 januari of 6 februari tussen 13.00 uur en 15.30 uur langs. Wij houden dan inloopmiddagen voor leerlingen van groep 8 en hun ouders. Aanmelden is niet nodig. Er is een vrije inloop: je bent van harte welkom.

Op 13 en 14 februari worden de Techhasiumbijeenkomsten gehouden. Wil je meer weten over de tijden of over andere voorlichtingsactiviteiten? Hier vind je een volledig overzicht.